طرز تهیه کیک دولایه
می توانید این کیک خوشمزه را برای تولدها تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد لازم خمیر:
کره ۲۰۰ گرم
شکر ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
پودر کاکائو ۸۵ گرم
آرد ۱۴۰ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
شیر ۳ قاشق سوپخوری
مواد لازم کرم:
شکر ۱۶۰ گرم
شیر ۳ پیمانه
آرد ۳ قاشق سوپخوری
کره یک قاشق سوپخوری
مواد لازم رویه:
میوه های دلخواه به مقدار لازم
شکر ۲ قاشق سوپخوری
آب ۲ قاشق سوپخوری
طرز تهیه کیک دولایه :
ابتدا برای تهیه خمیر، کره و شکر را آنقدر بزنید تا خامه ای رنگ شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
پودر کاکائو، آرد و بکینگ پودر را در ظرف جداگانه با هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه کنید.
در آخر شیر را اضافه کرده و مواد را به خوبی مخلوط کنید.
خمیر را در قالب گردی بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کیک بپزد.
سپس کیک را از فر درآورید و اجازه دهید خنک شود.
برای تهیه کرم، شیر، شکر و آرد را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید.
هنگامی که مواد غلظت یافت، کره را اضافه و مخلوط کنید. ظرف را از روی حرارت بردارید و مواد را آنقدر با همزن بزنید تا پف کنند.
کیک را به طور افقی به دو قسمت مساوی برش دهید و کرم را روی یک لایه کیک پخش کنید و لایه دیگر را روی آن قرار دهید.
برای تهیه رویه آب و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و هم بزنید تا شکر در آب حل شود و مواد غلظت یابد.
میوه دلخواه خود را خرد کرده و به این مخلوط اضافه کنید و بپزید تا کاراملی شود.
سپس روی کیک را با آن تزیین کنید.