جعفری یکی از سبزیجات معطر و چرخاصیت است که افزودن آن به رژیم غذایی اهمیت زیادی دارد، یکی از مهمترین خواص جعفری تاثیر آن بر کلیه هاست که در ادامه به آنها اشاره می شود
خواص جعفری برای کلیه ها
جعفری از گیاهان دارویی محبوب در جهان است. خواص دارویی این گیاه، به ویژه زمانی که موضوع سلامت کلیه های انسان مطرح می شود، جالب توجه هستند.
افزون بر خواص دارویی، جعفری به واسطه عطر و طعم خاص خود در آشپزی نیز یک سبزی پر استفاده است.
نقش کلیه ها
کلیه ها وظیفه پالایش خون در بدن انسان را بر عهده دارند و 24 ساعت شبانه روز و هفت روز هفته این کار را انجام می دهند. آنها هر چیزی که وارد بدن می شود را پردازش کرده و مواد خوب را از مواد بد جدا می سازند. پس از جذب مواد زائد، کلیه ها آنها را از طریق ادرار به خارج از بدن دفع می کنند.
عادات روزانه شما که ممکن است شامل یک رژیم غذایی ناسالم و/یا یک سبک زندگی کم تحرک باشد، انباشت سموم در بدن را تقویت می کند. این شرایط فشار کاری بیشتری را به کلیه ها وارد می کند. پس افرون بر انتخاب یک سبک زندگی سالمتر، یکی از بهترین روش ها برای بهینه سازی کارایی کلیه ها استفاده از درمان های طبیعی است.
جعفری سرشار از ویتامین های K، A، C، اسید فولیک و آهن است. این مواد مغذی همگی برای حفظ سلامت کلیه ها ضروری هستند.
فواید جعفری برای کلیه های انسان
جعفری سلامت کلیه ها را بهبود می بخشد
جعفری یک ماده ادرارآور است و به دفع مایعات اضافه از بدن کمک می کند. این اثر برای کلیه ها مفید است زیرا به دفع مواد زائد و سموم کمک کرده و همچنین ویتامین ها و مواد معدنی در اختیار بدن قرار می گیرند.
افزون بر این، جعفری به پیشگیری از تشکیل سنگ های کلیه و سنگ های صفراوی کمک می کند.
جعفری خواص ضد التهابی دارد
جعفری حاوی مواد فعالی مانند آپیژنین (Apigenin) است که یک عامل ضد التهاب محسوب می شود. افزون بر این، جعفری حاوی مقادیر زیادی از فلاونوئیدها است که آنتی اکسیدانی هایی قوی برای بدن محسوب می شوند.
افزون بر این، جعرفی سرشار از ویتامین C و کوئرستین است که آنتی اکسیدان هایی طبیعی و ضد التهاب هستند.
جعفری به حذف مواد زائد کمک می کند
افزون بر فواید آن برای سلامت کلیه ها، جعفری حاوی آنتی اکسیدان ها و مزایای مهم دیگر برای گوارش است.
جعفری گوارش و عملکرد کلیه ها را به واسطه نقشی که در کل فرآیند حذف مواد زائد و سموم دارد، تحریک می کند. اساسا، جعفری به بهبود گوارش کلی و دفع موثر مواد زائد کمک می کند.
افزون بر این، باید به این نکته توجه داشت که برگ های جعفری ضد نفخ هستند. در نتیجه، مصرف این سبزی به واسطه پیشگیری از تشکیل گاز در دستگاه گوارش به کاهش نفخ شکم کمک می کند. این شرایط نیز به کاهش ورم منتج می شود.
جعفری به از بین بردن سنگ های کلیه کمک می کند
سنگ های کلیه از رسوبات مواد معدنی در کلیه ها یا دستگاه ادراری شکل می گیرند. اگرچه این شرایط می تواند هر فردی را تحت تاثیر قرار دهد، مردان در بازه سنی 30 تا 50 سال احتمال بیشتری دارد به سنگ کلیه مبتلا شوند.
از آنجایی که جعفری سدیم اندکی دارد، به تثبیت فشار خون کمک می کند. این شرایط به پیشگیری از مشکلات کلیه و بیماری های قلبی عروقی نیز کمک می کند. فشار خون بالا می تواند موجب سخت شدن رگ های خونی در کلیه ها شده یا به آنها آسیب برساند که به انباشت مواد زائد ناخواسته و تشکیل سنگ های کلیه منجر می شود.
جعفری از انباشت کلسیم اگزالات در کلیه ها پیشگیری می کند که شایعترین دلیل تشکیل سنگ های کلیه محسوب می شود.
جعفری یک ادرارآور طبیعی است
جعفری از اثر ادرارآور طبیعی سود می برد. این به معنای آن است که به افزایش خروجی ادرار و کاهش احتباس مایع در بدن کمک می کند.
از این رو، جعفری به واسطه کاهش رسوبات و به حداکثر رساندن حذف پاتوژن ها (عوامل بیماری زا) اثری پاک کننده بر کلیه ها دارد.
دانه های جعفری نیز از اثر ادرارآور برخوردار هستند. آنها دفع آب اضافه از بدن را بهبود می بخشند، از این رو، احتباس مایعات در بدن کاهش می یابد.
اثر ادرارآور دانه های جعفری به واسطه دو ماده آپیول (Apiol) و میریستیسین (Myristicin) شکل می گیرد. دانه های جعفری می توانند به حذف سموم، سدیم اضافه، و آب انباشه شده در بدن کمک کنند، که همگی در بهبود عملکرد کلیه ها نقش دارند.
در نهایت، جعفری یک گیاه دارویی سرشار از مواد مغذی است که از فعالیت باکتری ها، قارچ ها و انگل ها پیشگیری می کند.
بی تردید، باید از جعفری در رژیم غذایی خود استفاده کنید.