هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، اما سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی مفید دیگر است

 

فواید مصرف هندوانه در تابستان

هندوانه حاوی سیتورلین است که این اسید آمینه ممکن است سطوح اکسید نیتریک را در بدن افزایش دهد. اکسید نیتریک به گشاد شدن رگ های خونی کمک می کند که کاهش فشار خون را در پی دارد.

هندوانه میوه ای خوشمزه و طراوت بخش است که می تواند فواید سلامت مختلفی را نیز برای انسان به همراه داشته باشد.

هر فنجان هندوانه تنها ۴۶ کالری دارد، اما سرشار از ویتامین های C و A و بسیاری ترکیبات گیاهی مفید دیگر است.

هندوانه به هیدارته نگه داشتن بدن کمک می کند

نوشیدن آب روشی مهم و ساده برای هیدارته نگه داشتن بدن است. با این وجود، مصرف میوه هایی با محتوای آب زیاد نیز می تواند کمک کند. تقریبا ۹۲ درصد هندوانه از آب تشکیل شده است.

محتوای آب زیاد یکی از دلایلی است که مصرف میوه ها و سبزیجات به احساس سیری در انسان کمک می کند.

ترکیب آب و فیبر به معنای آن است که شما حجم خوبی از غذا را بدون دریافت کالری زیاد مصرف می کنید.

هندوانه حاوی مواد مغذی و ترکیبات گیاهی مفید است

هندوانه از محتوای کالری کمی برخوردار است و همان گونه که پیش‌تر اشاره شد هر فنجان از آن (۱۵۴ گرم) تنها ۴۶ کالری دارد. این حتی از میزان کالری میوه های کم قند مانند توت ها نیز کمتر است.

اما یک فنجان هندوانه می تواند حاوی مواد مغذی فراوانی باشد که ویتامین ها و مواد معدنی زیر از آن جمله اند:

ویتامین c حدود ۲۱ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

ویتامین A حدود ۱۸ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

پتاسیم: ۵ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

منیزیم: ۴ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

ویتامین های B1، B5 و  B6حدود  ۳ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه

همچنین، این میوه منبع خوبی برای کاروتنوئیدها، از جمله بتا-کاروتن و لیکوپن است. افزون بر این، هندوانه حاوی سیترولین است که یک اسید آمینه مهم در نظر گرفته می شود.

مهم‌ترین آنتی اکسیدان های موجود در هندوانه شامل موارد زیر می شوند:

ویتامین C آنتی اکسیدانی است که به پیشگیری از آسیب سلولی ناشی از فعالیت رادیکال های آزاد کمک می کند.

کاروتنوئیدها کلاسی از ترکیبات گیاهی هستند که شامل آلفا-کاروتن و بتا-کاروتن می شوند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شوند.

لیکوپن نوعی کاروتنوئید است که به ویتامین A تبدیل نمی شود. این آنتی اکسیدان قوی عامل رنگ قرمز مواد غذایی گیاهی مانند گوجه فرنگی و هندوانه است و فواید سلامت مختلفی را ارائه می کند.

کوکوربیتاسین E یک ترکیب گیاهی با خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است.

ادامه مطلب --->>. فواید مصرف هندوانه در تابستان