اینبار می توانید نان لطیفه را که اکثرا در شیرینی فروشی ها دیده بودید در منزل خود و با سلیقه خود تهیه نمایید.

مواد لازم نان لطیفه

آرد ۱۰۰ گ ( ۳/۲ پ )
شکر ۱۰۰ گ ( ۲/۱ پ )
زرده تخم مرغ ۴ عدد
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
وانیل ۸/۱ ق چ
بکینگ پودر ۲/۱ ق چ
پودر قند و پودر پسته به میزان لازم
خامه فرم گرفته ۲۰۰ 

طرز تهیه نان لطیفه

ابتدا آرد + وانیل + بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک نمایید
سفیده تخم مرغها را با همزن بزنید تا کاملاً سفت و سفید شود.
سپس زرده ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و همزن را خاموش نمایید
موادخشک را کم کم اضافه کرده و بصورت دورانی با لیسک مخلوط کنید
سپس مواد را در قیف ریخته و یا می توانید از اسکوب بستنی استفاده نمایید
و بعد روی کاغذ روغنی که داخل سینی پهن کرده اید با فاصله از مواد بریزید
همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع شیرینی های تر
و بعددر فر ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ فارنهایت یا شماره ۵ به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید
قبل از اینکه شیرینی را داخل فر قرار دهید روی آنها کمی پودر قند بپاشید .
خامه را با همزن بزنید تا کاملاً فرم بگیرد سپس بین دو عدد از شیرینی های آماده مقداری خامه ریخته و بعد برای تزئین کمی پودر پسته روی آنها بپاشید.